#PROJEKT85
Min yngste datter Katrine blev første model med Nikon 85 mm f:1,8 G til udfordringen #Projekt85
(EXIF: ISO 2000, 1/100 sek., f:2,5)
Den evige udfordring!
Jeg har nu fotograferet i mere end 30 år - portrætfotografiet i studiet og on location, har ubetinget altid haft min største interesse, og gennem årene har jeg arbejdet med stort set alle genrer:
Gravid
Newborn
Baby
Børn
Konfirmation
Student
Bryllup
Senior​​​​​​​
Jeg har stort set altid brugt zoom objektiver i mit arbejde med SLR og dSLR kameraer, og mine to favorit objektiver er 24-70 mm f:2,8 og 70-200 mm f:2,8. 
Da jeg midt i 90'erne startede Studio 27 fotograferede jeg i en årrække med både Hasselblad 500C og ikke mindst med mit absolut yndlings kamera nogen sinde - Mamiya 645 Pro TL. På begge disse fantastiske mellemformat-kameraer brugte jeg dengang udelukkende faste objektiver 35 mm, 55 mm og 80 mm ...

Efter skiftet til digitale SLR kameraer efter årtusindeskiftet faldt valget helt naturligt på lysstærke og lynhurtige zoom objektiver, hvor de to ovennævnte dækkede 95% af mine opgaver, og siden da har jeg reelt ikke arbejdet med primes.
For nyligt så jeg en inspirerende video på Youtube, som gav mig ideén til en ny udfordring og dette projekt - #PROJEKT85.
Gennem en tidligere kollega lykkedes det mig at skaffe et brugt Nikon 85 mm f:1,8 G optik, som jeg den kommende tid vil eksperimentere med til både stills og video fra både mit trofaste Nikon D700 og med adapter på Nikon Z 6.
Resultaterne fra udfordringen, vil du løbende kunne se her på siden.
/Palle